Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

nieuwe aardappels geschrapt, maar na het koken er toch nog n schil omheen. hoe kan dat?

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
in: Tuin

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

Nieuwe aardappels schrappen gaat alleen goed als ze echt vers zijn, dus net uit de grond. Zodra ze aan de buitenlucht worden blootgesteld gaat de huid ahw. "verkurken". Dit proces is na een dag al merkbaar. Waarschijnlijk zijn jouw nieuwe aardappels dus al een paar dagen "oud".
(Lees meer...)
8 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Om 7 uur gestoken om 8 uur geschrapt, dus weinig tijd om te 'verkurken' kan dit ook al in de grond gebeuren?
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
ja dat kan al in de grond, hoewel het daar nog wel vroeg voor is.
Was de plant zelf nog groen, of begon deze al af te sterven.
Als de plant aan het afsterven is, of al dood is, dan groeien de aardappels niet meer en treedt het proces ook al in de grond op
flyingcrow
8 jaar geleden
Kan geen kwaad,is gewoon eetbaar,zie het maar als aardappels in de schil gekookt.Kook je ze en bak je ze dan,lekker krokant korstje
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Bekijk alle vragen in deze categorieën: