Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom ziet ons broodmes er zo uit?

Wij hebben jaren geleden het broodmes op de foto gekocht in Frankrijk. De “normale” kartelkant snappen we. Maar we vragen ons al lang af waar die andere kant nou voor is. We hebben wel wat mogelijkheden bedacht, maar eigenlijk waren al die opties makkelijker met de normale kartelkant. Wie helpt ons?

Picture for question

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (2)

De scherpe kartelkant vereist gewoonlijk iets minder druk van de gebruiker, en ze snijden een harde korst vaak beter dan de andere kant met minder scherpe tanden. Ze zorgen echter wel voor meer kruimels.
(Lees meer...)
4 jaar geleden
De "andere kant" is een diepvries mes, bedoeld om bevroren producten te snijden (zagen).
(Lees meer...)
4 jaar geleden
SimonV
4 jaar geleden
Dat lijkt me wel moeilijk met zo'n botte kant (?).
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Bekijk alle vragen in deze categorieën: