Hoe maak ik een pan met een keramische antiaanbaklaag goed schoon?
Het gaat om een Bk Balans pan met een keramische coating, dus geen gewone antiaanbaklaag.
http://www.bk.nl/producten.php?command=product_detail&sre_id=4&nim_id=2&pdt_id=54
Normaal was ik deze alleen af met water, af en toe een zwak sopje, werkt prima. Nu zit is er toch iets aangekoekt, waarschijnlijk iets te warm geworden.
Bruine aanslag in het midden van de pan, met een mes kan ik het er wel afkrabben en de coating heeft daar niet zichtbaar last van. Toch twijfel ik of het wel goed is om het zo te doen, tevens is het nogal veel werk, dus een makkelijkere manier zou ook fijn zijn.
ps. liever geen chemische middelen.
Toegevoegd na 27 minuten:
Het is een heel dun laagje, wat er al een tijdje zit.
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.