Waarom lost suiker/zout beter op in warm water dan ik koud water?
Ik weet dat de oplosbaarheid stijgt met de T voor 95% van de stoffen, maar waarom juist?
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Ik weet dat de oplosbaarheid stijgt met de T voor 95% van de stoffen, maar waarom juist?
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.