Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

beetje azijn er in.
Werkt nog steeds prima .
schoonmaakazijn is ongeveer 2X zo sterk als keukenazijn.

Toegevoegd na 6 minuten:
Voor consumptie is doorkoken het beste, daarna wel filtreren.
In oa. Zwitserland zijn gebieden waar het water zo hard is dat het haast niet te drinken is zonder het te ontharden.
Er CO2 in laten borrelen wil ook (niet te lang anders vormt zich Ca-bicarbonaat en dat is wel weer oplosbaar) maar steeds weer moet men dan filtreren.
Het gebruik van EDTA (TAED) is nog steeds in gebruik. Dat water is niet goed drinkbaar, de overmaat aan EDTA of ionenwisselaar demineraliseert ook je lichaam (wordt als gelatie therapie opzettelijk toegepast om zware metalen uit het lichaam te halen)
MAGNETEN WERKEN NIET GOED
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Met soda. . .
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Door het een tijd(je) te laten doorkoken.
(Lees meer...)
Amadea
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding