Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Voor brood is dat voornamelijk zetmeel. In je lichaam wordt dit dan omgezet in anders "suikers".
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Wat kan er allemaal in brood verwerkt worden :

- Granen (tarwe, rogge, haver, spelt, zemelen,..)
- pitten en zaden (pompoen, lijnzaad, zonnebloempit
- noten en vruchten (rozijnen, krenten, walnoten,...)
- (gejodeerd) zout
- water
- suiker (in suikerbrood)
- ei (in sandwiches)
- boter (in boterpistolets)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Nog een leuk weetje- in veel brood wordt paardenhaar verwerkt om de korst krokant te krijgen. Vooral brood in de supermarkt. Het is een e-nummer en lekker organisch :-)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing