Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (2)

de suiker in de ui carameliseert. Dat smaakt zoeter.

Toegevoegd na 3 minuten:
in 100 gram ui, zit 10 gram koolhydraten. Een ui bevat dus wel veel natuurlijke suiker.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Zetmeel veranderd in suiker bij bepaalde temperaturen.
Bij het bierbrouwen wordt hier bijv. gebruik van gemaakt.
Mout wordt dan mierzoet terwijl de zaden totaal niet zoet zijn. Bij uien gebeurt iets gelijks.
Je kan ook mais zoet krijgen door deze op bepaalde temperaturen te houden.
(Lees meer...)
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding