Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (3)

Het rookpunt ligt op 252 graden celsius.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
http://en.wikipedia.org/wiki/Ghee

Het punt waarop de moleculen beginnen te breken is 250 graden C. Dan begint het te roken en daarmee dus te verbranden.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Het rookpunt is de temperatuur waarbij spijsolie of vet begint te ontbinden.
De vraagsteller heeft het overe verbrandingspunt, waarmee hij vermoedelijk het vlampunt bedoeld.
Dat lijkt me iet anders.
Zoals al gezegd ligt het rookpunt van ghee rond de 252° C.
De vraag is echter bij welke temperatuur ghee begint te branden. Deze temperatuur ligt hoger dan het rookpunt en hierbij moet gedacht worden aan 280° C.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image