Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom zijn krentenbollen langer houdbaar dan normaal brood?

Het schimmelt veel minder sneller dan normaal brood?

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

ik denk dat je nu krentenbollen met gesneden brood vergelijkt, door het snijden wordt het kwetsbaar

net als gesneden kaas, of nog erger geraspte kaas, is minder lang houdbaar dan een blok.

Heeft met het oppervlak te maken

Ik vind krentenbollen ook dubieus hoor na een paar dagen, omdat ze zo "gevlekt" zijn zie je evt schimmel makkelijker over het hoofd
amigo
14 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Zou een krentenbol vetter kunnen zijn, waardoor schimmels die graag in een wat vochtiger milieu willen groeien minder kan krijgen?

Toegevoegd na 59 seconden:
kan = kans
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing