Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom zijn krentenbollen langer houdbaar dan normaal brood?

Het schimmelt veel minder sneller dan normaal brood?

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
paulus811
14 jaar geleden
Het schimmelt niet alleen minder snel, je kunt het ook veel langer eten. Ik eet rustig een krentenbol van een week oud, een broodje is dan niet meer weg te krijgen.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

ik denk dat je nu krentenbollen met gesneden brood vergelijkt, door het snijden wordt het kwetsbaar

net als gesneden kaas, of nog erger geraspte kaas, is minder lang houdbaar dan een blok.

Heeft met het oppervlak te maken

Ik vind krentenbollen ook dubieus hoor na een paar dagen, omdat ze zo "gevlekt" zijn zie je evt schimmel makkelijker over het hoofd
(Lees meer...)
amigo
14 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Zou een krentenbol vetter kunnen zijn, waardoor schimmels die graag in een wat vochtiger milieu willen groeien minder kan krijgen?

Toegevoegd na 59 seconden:
kan = kans
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image