Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe heet het als je in een friettent (restaria) werkt?

Dus gewoon mee mag bakken en alles daar kan. Hoe heet die functie? Het is namelijk voor mijn curriculum vitae (cv)
Dankjewel!

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
11.6K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (6)

kok toch?
Je bent bezig met het bereiden van patat, en patat is ook eten.
En als je eten aan het bereiden bent, ben je kok...
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Geen cafetaria medewerker ofzo?
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Voor kok bestaat er een opleiding, dat houdt (naast patat bakken) ook nog wel een beetje meer in.
horeca medewerker
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Frituurkok
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Wie iemands antwoord afkeurt maar niet zegt waarom en wie hij is, is een “anonieme minnaar”. Hij komt niet uit voor zijn mening en blijft anoniem. Zo iemand stelt zijn mening niet ter discussie, kan mogelijk niet met kritiek omgaan en handelt tegen de principes van Goeie Vraag, omdat hij/zij zijn/haar kennis niet deelt. GV zegt kennis te willen vermeerderen en de spreiding van kennis vergroten.
cafetariamedewerker
en dan kun je er eventueel bijzetten wat je deed: frituren/bedienen/
(Lees meer...)
anneliez
13 jaar geleden
anneliez
13 jaar geleden
dat ook nog ja
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
+ ik vind dit antwoord erg goed, samen met de allround aanvulling erbij ;-)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Wie iemands antwoord afkeurt maar niet zegt waarom en wie hij is, is een “anonieme minnaar”. Hij komt niet uit voor zijn mening en blijft anoniem.
Zo iemand stelt zijn mening niet ter discussie, kan mogelijk niet met kritiek omgaan en handelt tegen de principes van Goeie Vraag, omdat hij/zij zijn/haar kennis niet deelt.
GV zegt kennis te willen vermeerderen en de spreiding van kennis vergroten.
Mogelijkheden:
friterist (van friterie),
frituroloog,
snack-barkeeper,
horecaffer,
patatbakker

Toegevoegd na 33 seconden:
friturist

Toegevoegd na 42 seconden:
friturist
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Heb het nog voor je precies gecontroleerd met Google en ik vond 70 hits. Probeer het zelf maar.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Een plus van mij! 'Frituroloog' doet het fantastisch op je CV, zien ze gelijk dat je gevoel voor humor hebt, en dat kan nooit kwaad.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Wie iemands antwoord afkeurt maar niet zegt waarom en wie hij is, is een “anonieme minnaar”. Hij komt niet uit voor zijn mening en blijft anoniem. Zo iemand stelt zijn mening niet ter discussie, kan mogelijk niet met kritiek omgaan en handelt tegen de principes van Goeie Vraag, omdat hij/zij zijn/haar kennis niet deelt. GV zegt kennis te willen vermeerderen en de spreiding van kennis vergroten.
Kies de term die jou het beste lijkt, en zet er zoals dat hoort een beschrijving achter. Dus bijvoorbeeld:
Snackbarmedewerker: in deze functie (en dan beschrijven wat je allemaal doet/deed: frituren, bedienen, kassa, schoonmaak, hygiëne waarborgen, noem maar op - ga in je hoofd eens langs wat er allemaal bij het werk hoort).
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding