Ik heb aiki noedels gegeten maar er zat een klein gaatje in de verpakking word ik hier ziek van?
Het was enkel bij de gedroogde noodles een gaatje ik heb emetofobie dus hoop hier niet ziek van te worden heb een halve portie opgegeten
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Voedingsmiddelen. Vragen over dranken, koken, uit eten en bestellen en vegetarisch en veganistisch vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Het was enkel bij de gedroogde noodles een gaatje ik heb emetofobie dus hoop hier niet ziek van te worden heb een halve portie opgegeten
Ik haalde ze altijd bij de Aldi maar die heeft ze hier in Groningen niet meer
Vandaag een box van Hello Fresh ontvangen, vervolgens pas na 4 uur de gehaktballetjes eruit gehaald die gekoeld moeten worden (oeps..). De doos heeft op een tegelvloer in de garage gestaan, zijn de gehaktballetjes nog goed om te consumeren?
Momenteel woon ik in Amerika en wat mij opvalt is hoe zoet alles is. Ondertussen raak ik er steed meer gewend aan maar ik kwam toch nog tot een paar grote verassingen.
Dat begon toen ik een kind handen vol spinazie zag eten (rauw).
Ik was verbaasd omdat kinderen dat vaak niet zo lekker vinden, en ik probeerde het zelf uit (ik dacht nu dat ik ouder ben vind ik het misschien ook lekker). Ik at de spinazie en het is bijna zo zoet als een appel! Ik wist niet wat me overkwam, het is enorm zoet!
Niet alleen de spinazie is zoet maar vele groetnes zijn een stuk zoeter dan in Nederland. En dan bedoel ik niet groente uit blik maar groente zoals je die op de groente afdeling pakt.
Zou iemand kunnen uitleggen waarom de groente zo zoet is hier? is het gesuikerd of iets dergelijks? en is daar ook een bron voor?
Mijn Amerikaanse vrienden werden namelijk erg boos toen ik beweerde dat de groente hier zoeter is... Dus ik hoop mijzelf iets van uitleg te kunnen geven.
Dankjewel
Ik gebruik normaal zonnebloemolie om te frituren. Zonnebloemolie is door de oorlog tussen Oekraïne en Russen maar moeilijk te verkrijgen. Liggen er toch nog een paar flessen in de winkel, dan zijn de prijzen reteduur. Ik wil wel graag nog blijven frituren. Met welke olie kan je nog meer frituren?