waarom staat in de supermarkt de picalill bij het zuur en niet bij de saus?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Voedingsmiddelen. Vragen over dranken, koken, uit eten en bestellen en vegetarisch en veganistisch vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
of zijn het citroenen die nooit het licht gezien hebben
ik weet het niet
Ik eet elke dag 100 gram andijvie, ik bak/sauteer het eerst heel kort in de pan, vervolgens doe ik er 100ml vloeibaar ei-eiwit en 1 volledig eitje bij en dan meng ik alles samen.
1 krop andijvie is ongeveer 600 gram, ik heb het gewassen en vervolgens in porties van 100g gedaan (ziplock zakjes, zie afbeelding in bijlage).
Nu vraag ik mij af of hoe lang men gewassen andijvie in de koelkast kunnen bewaren op deze manier en of het veilig is om dit 5 dagen lang te bewaren?
De Hema wil de naam moorkop wijzigen in chocoladebol. Maar er bestaat al jaren een ander gebak dat chocoladebol heet: de Bossche Bol, een landelijk bekende lekkernij. In Den Bosch door iedereen sjekladebol of chocoladebol genoemd, De Bossche Bol ziet er heel anders uit dan de moorkop.