Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Recepten komen doorgaans op hetzelfde neer: (al dan niet zelfgemaakte) mayo, zure room, mosterd, wat verse kruiden, peper en uiteraard knoflook. Maar wat ik zelf erg lekker vind is de scherpte een beetje uit de knoflook te halen en haar smaak wat "voller" te maken. Dit doe ik door de hele bollen knoflook voorafgaand aan het gebruik even een minuut of tien op 200 graden in de oven te laten poffen.

Succes!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden

Andere antwoorden (4)

Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Maak eerst een perfekt mayonaise met olijfoli en verse eieren. Vervolgens pers je een vier à vijftal knoflookteentjes uit in je mayo. Is eigenlijk een aioli. Perfekt bij gegrilde gerechten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
3 volle eetlepels mayo, scheutje yoghurt, 4 tenen knoflook uitpersen, theelepel suiker, alles goed mengen, paar minuutjes rusten, weer even mengen; klaar!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Vijf teentjes knoflook persen, even aanfruiten in een beetje olie.Dit niet bruin laten worden.Vermengen met 200 ml. mayonaise(Vers gemaakt of potje.)Een beetje bieslook fijnhakken,theelepel gembersap,theelepel mosterd,peper,dit ook toevoegen aan de mayonaise.Goed door elkaar mengen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Bekijk alle vragen in deze categorieën: