Hoe maak ik havermoutpap?
Ik kan geen normale lekkere havermoutpap maken..
Als ik het doe, doe ik het zo:
Ik doe 250 ml melk in een maatbeker en als ik het afgemeten heb doe ik het in een pan. Die pan zet ik dan natuurlijk op het vuur en dan laat ik de melk koken. ( soms bolt de melk helemaal op en gaat die schuimen en zo..) Maar als ik denk dat de melk gekookt is doe ik er 6 eetlepels havermout bij... Dat roer ik er goed door heen en dan laat ik het nog een beetje sudderen...
Maar als ik het dan in een bord doe en het wil opeten is het echt niet lekker, terwijl ik gewoon doe wat er op het pak staat. Het lijkt net of de havermout nog niet gaar is zeg maar, dat het nog niet goed doorgekookt is, iemand een recept waardoor ik het wel lekker kan maken?
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.