Een Nederlands boek over adoptie door homostellen?
Ik ben op zoek naar een Nederlands boek dat vertelt over het adopteren van kinderen door homostellen. Zo'n dergelijk boek moet toch wel bestaan?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Ouderschap & Opvoeding. Vragen over kinderen en zwangerschap vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Ik ben op zoek naar een Nederlands boek dat vertelt over het adopteren van kinderen door homostellen. Zo'n dergelijk boek moet toch wel bestaan?
Vanaf welke leeftijd zou een man wettelijk sperma mogen doneren buiten de centra om? Gezien sperma doneren in een centrum varieert op de vereisten van het centrum zelf, Maar is het wettelijk vastgestelt wanneer een man sperma mag doneren? Kan het zelf niet vinden >_>
Door persoonlijke omstandigheden zijn wij verplicht de zorg te nemen voor ons neefje van 1,5 jaar oud. Deze zorg is voor minstens 2 weken en daarna wordt duidelijk voor hoe lang dit daarna nog nodig zal zijn (kan zelfs tot meerdere jaren plaatsvinden). Is hier een regeling voor als zijnde mantelzorg? (mantelzorg staat namelijk ook voor 'hulpbehoevende familieleden')
Mijn vriendin en ik werken beide 40uur per week en deze week kan het intern in de familie geregeld worden maar op lange termijn kan het problemen veroorzaken tijdens kantooruren.
Om een lang verhaal kort te maken:
Is er vanuit de overheid/gemeente een regeling voor dergelijke situaties? hiermee bedoel ik een financiele regeling of een regeling met dagopvang.
Ik ben bezig met een klein onderzoek naar hoe je kinderen het beste digitaal klokkijken kan aanleren. Ik zoek hiervoor een didactische werkvorm, maar ik kan helemaal niets vinden. In mijn LIO-klas merk ik dat de kinderen digitaal klokkijken heel lastig vinden. Helemaal wat er na 12.00 uur komt. Wat is de beste didactiek/manier van uitleggen?
Ik ben nu 34 weken zwanger en heb een dochter van bijna 3 jaar. Nu heb ik continu ruzie met haar, ze luistert niet, wordt snel boos, zeurt ontzettend veel over de tv en snoepjes..... Nu waarschuw en corrigeer ik haar in het begin normaal en rustig maar dit werkt niet! Dus eindigt het elke keer met schreeuwen en boos zijn. Ze is ook wel knuffelig en wil graag kusjes geven en alles met mij delen en die momenten vind ik erg fijn!! Maar ik wil niet die ruzies zo vaak hebben met haar, ik wordt er zo ontzettend moe van, verdrietig en erg onzeker. Mijn man werkt 40 uur in de week en is dus weinig thuis en dat vind ik jammer. Ik wil gewoon met mijn dochter genieten van mijn verlof en zwangerschap. Nu doe ik dat totaal niet..... ben zo bang dat als de bevalling zover is dat ik het niet aankan doordat ik nu al zo uitgeput en op ben. Hebben jullie tips of kunnen jullie mij vertellen hoe het kan dat ze zo is de laatste tijd? Komt het doordat ze weet dat er snel een baby bijkomt of doe ik iets verkeerd??