Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat zijn de goede vertalingen naar het Duits?

Droge gist
lauw warm water
snufje zout
rietsuiker

Ik kan ze niet in vertaalmachines vinden omdat het 2 losse woorden zijn en daarom weet ik niet of het wel goed vertaald is. Ik kan er ook wel droge Hefe van maken maar ik weet niet of het klopt, dus kan iemand mij helpen?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Taal

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Trockenhefe,
Lauwarmes wasser,
Prise Salz,
Rohrzucker.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Helemaal juist ; geen speld tussen te krijgen.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Dank je Marleen. Jij kan het weten. (^-^)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Ja, ik lees me helemaal suf aan al die receptenboekjes die hier wekelijks verschijnen,zó leuk ! In het begin kende ik de helft van de ingrediënten niet (meestal van naam (nelken, ingwer), maar soms ook het hele product niet (schmand, schupfnudeln, schmalz en zo nog een rijtje). Maar na bijna twee jaar begin ik de Duitse keuken heel behoorlijk onder de knie te krijgen.

Andere antwoorden (2)

Droge gist Trockenhefe
lauw warm water Lauwarme Wasser
snufje zout Prise Salz
rietsuiker Rohrzucker
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Trockenhefe
lauwarmes Wasser
Spur Salz
Rohrzucker(melasse)

http://www.kookboekenshop.nl/woordenboek/vertaal.php?id=306
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image