Kan het gebeuren als je rookworst van de hema bij de erwtensoep doet hij dan azijn smaak krijg?
De zelf gemaakt erwtensoep was zonder rookworst heerlijk maar toen de rookworst er bij ging werdt hij zuur
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
De zelf gemaakt erwtensoep was zonder rookworst heerlijk maar toen de rookworst er bij ging werdt hij zuur
Het gaan niet om de buitenverpakking zelf maar de kartonnen schijf die er bij komt, als je de verpakking open maakt zit er nog een extra kartonnen schijf in die gecoat lijkt te zijn. Nu heb ik extra schijf in de oven gebruikt als bakpapier. Ik merkte dat mijn pizza niet helemaal goed was dus wss is het niet bedoeld voor in de oven, maar nu vraag ik me af of ik veel schadelijke stoffen heb binnengekregen na het eten van de pizza.
De scheur en kreuken is zelf gedaan, de opgezwollen vlekken zijn na het gebruik in de oven (omcirkelt).
Ik heb gisteren (1-12) voorgesneden wortelen met een TGT-datum van 1-12 gekookt en gegeten. Nu wil ik vandaag de kliekjes eten, maar kan dat wel? Ik weet dat de TGT-datum van vlees kan worden verlengd door het te bereiden, maar geldt dat ook voor voorgesneden groenten?
Ik las op internet dat je bakpapier kan gebruiken tussen een gietijzeren pan die niet is door geëmailleerd op de bodem en een inductie kookplaat, om krassen op de kookplaat te voorkomen. Ik vraag me af of je ook bakpapier kan gebruiken op een electrische kookplaat, omdat deze plaat warm wordt en een inductieplaat wordt niet warm.
Ik heb een combimagnetron, nnu moet ik het rode rooster,op de draaischijf zetten.Kun je bakpapier gebruiken,zodat de pizza niet,vastplakt ?