Is het echt nodig als je kroketten wil maken om de ragout in de koelkast af te laten koelen,?
Wij hebben geen koelkast, en de gemiddelde temperatuur is 25 graden.
Heb trek in een kroket.
Woon in Indonesië, daarom die 25graden
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Wij hebben geen koelkast, en de gemiddelde temperatuur is 25 graden.
Heb trek in een kroket.
Woon in Indonesië, daarom die 25graden
Stel je eet een verpakking van 300 gram aan kipvleugels leeg. Op de verpakking staat 180kcal per 100 gram. Is dit dan als nog 180 × 3 = 540 kcal? Of tellen deze voedingswaarden alleen voor het kippenvlees en moet je het gewicht van de botten er nog afhalen?
Moet je de rijstazijn mengen met de rijst nádat je de rijst een dag hebt laten staan? Of moet je pas de rijstazijn toevoegen wanneer de rijst koud is?
Ik had sowieso ergens gelezen dat je dus overgebleven rijst van de dag ervoor moest gebruiken om sushi te maken.
Ik daag mezelf uit om elke vrijdag brooddeeg te maken, en elke zaterdagochtend op te bakken zodat ik elke zaterdag een lekker ontbijtje heb. Ik probeer elke keer wat nieuws te maken. Ik bedacht me vandaag dat ik Turks brood wel erg lekker vind dus ging een recept zoeken. Ik vond deze:
https://mrandmsinthekitchen.nl/turks-brood-van-de-bbq/
Nu heb ik geen Big Green Egg, alleen dit simpele campingding:
https://www.zwerfkei.nl/product/aig-opvouwbare-barbecue
Dan lijkt een oven mij nog beter. Of een pan of zo. Weet ik veel. Ik ben absoluut een beginner dus heeft iemand tips die ook een simpele ziel als ik kan begrijpen? En misschien ook nog wel tips wat ik volgende week kan bakken??
Oja, ik heb geen extra bijzondere pannen of broodbakmachine.
Maar ik mag wel de gevulde vellen invriezen? (loempia Shoarmarol kroepia) waarom dan niet de vellen na ontdooien.