Kan een bord in de oven?
Misschien een gekke vraag, maar kan elk bord in de oven? Mijn huisgenoot deed laatst namelijk een nieuw gekochte beker in de oven en die ging dus stuk. Er zitten nu allemaal barsten in.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Misschien een gekke vraag, maar kan elk bord in de oven? Mijn huisgenoot deed laatst namelijk een nieuw gekochte beker in de oven en die ging dus stuk. Er zitten nu allemaal barsten in.
Ik heb een mooie Zassenhaus pepermolen gekocht. Instelbaar. Draait mooi grof maar ook superfijn. Bij het draaien is het wel zo dat ik soms geen peper in het maalwerk heb zitten en even moet wachten tot er weer peper in zit. Is dit normaal of zou er continu peperkorrels in het maalwerk moeten zitten?
In recepten staat vaak dat je tonijn uit blik in (zonnebloem-)olie eerst moet laten uitlekken, maar dan vervolgens weer zelf (zonnebloem-)olie moet toevoegen? Is de olie uit het blik niet goed of minder lekker?
Ik heb voor de zoveelste keer weer lekker vlees gestoofd en wat ik mij iedere keer afvraag is:
Kun je het stoofvocht hergebruiken. Hoe vaker je het gebruikt, des te beter zal de smaak worden is mijn redenering en het is eigenlijk zonde om het steeds weg te gooien.
Mijn gedachte is invriezen tot een volgende keer, maar ik ben eigenlijk benieuwd of er al iemand ervaring mee heeft en dat het wellicht een hopeloze zaak is.
Hoe kun je vis die al gepaneerd is goed heet bakken zonder dat het uit elkaar valt?