Hoeveel erwten en wortelen uit blik heb je nodig voor 1 persoon?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Ik wil graag een pompoensouffle maken met een basis hartige taartbodem, maar ik kon geen enkel recept vinden waarin ze dat doen. Ik denk dat ik zelf wel wat kan impoviseren met beide recepten (pompoensouffle + basis hartige taartbodem), maar ik was vooral bang dat er een reden zou zijn waarom dit nooit gedaan wordt. Wordt de shuffle bijvoorbeeld minder luchtig, of smaakt het niet bij elkaar ext.? Dus: iemand ideeën/ervaringen?
Ik heb bij het maken van pizza deeg, perongeluk zelfrijzend bakmeel ipv bloem gebruikt..
En aangezien er gist bij is toegevoegd.. Zou ik het nog gewoon als pizzadeeg kunnen gebruiken?
Overal lees ik de temperaturen en minuten per kilo of 800 gram, maar nergens staat omschreven wat je moet doen als je bv 3 stukken van 1 kg in een kom in de oven wilt bakken.
Blijft de baktijden dan gelijk of moet dit met 3 vermenigvuldigd worden?
Alvast bedankt!..
Vanwege de herfst lijkt het mij leuk om dit weekend geroosterde pompoen te maken. Ik weet dat warme kruiden goed combineren met pompoen, maar kom eigenlijk niet verder dan kaneel... Mijn vriend houdt daar overigens totaal niet van. Welke andere kruiden zou ik kunnen gebruiken bij pompoen?