Kun je ook een broodje bapao in de pan maken?
Is die dan ook net zo als in de oven of magnetron
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Is die dan ook net zo als in de oven of magnetron
Zojuist een zak gekregen met wortels, knollen.
De paarse en gele wortel ken ik wel, maar de rest.
Op de foto heb ik ook de wortels erbij gezet voor de kleur en verhouding.
Wie weet wat dat paarsachtig, oranjeachtig en bruin knolletje is.
De bruine op de foto is een grote variant. In de zak zitten meer kleinere.
Wie kan mij helpen (zodat ik weet wat ik ermee kan doen)?
Bedankt alvast.
Wat is gezonder: zoete aardappel in stukjes koken in water net als gewone aardappel, of in stukken op bakblik in de oven met beetje olijfolie erover gesprenkeld, of heel fijn gesneden in olijfolie gebakken in de koekenpan?
Vanwege lactose-intolerantie moeten pannenkoeken met kokosmelk i.p.v. normale melk gebakken worden. Deze breken echter allemaal. Ligt niet aan de omstandigheden, pannenkoeken met normale melk die op dezelfde manier gebakken worden, worden allemaal perfect. Al eerder met sojamelk geprobeerd, en dat ging qua bakken iets beter, maar dat had een vieze bijsmaak.
Normaal bak ik 3 dunne cakes om een hoge taart te maken. Ik heb een hoge springvorm gevonden (12cm diameter) en vroeg me af of ik dan deze ook kan vullen tot de rand zodat ik in 1 keer klaar ben. Maar is deze dan in het midden wel gaar?