Hoe kan je een cake goed uit de vorm krijgen?
Van tevoren spuiten we de vorm in met vloeibare boter. We hebben de cake er direct uit proberen te halen door hem op de kop te houden. Alleen bleef de onderkant achter in de vorm. Hoe voorkom je dit?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Van tevoren spuiten we de vorm in met vloeibare boter. We hebben de cake er direct uit proberen te halen door hem op de kop te houden. Alleen bleef de onderkant achter in de vorm. Hoe voorkom je dit?
Er staat namelijk het volgt:
Leg het koolmengsel erop en schenk de losgeklopte eieren erover. Snijd de kipfilet in reepjes en leg op de taart. Bestrooi met zout en peper naar smaak. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar en lichtbruin
Alleen ik heb nog nooit rauwe kip op een quiche gedaan altijd eerst gebakken...
Heeft iemand ervaring of dit dus kan?
Ik doe tegenwoordig vaak aan meal prep.
Dan maak ik de maaltijd al deels klaar,
Bvb de worteltjes of boontjes alvast koken of stomen en op het moment ik ze wil eten, nog eventjes op het pannetje kort aanstoven. Kan dit ook met diepvriesgroenten? Of worden die dan smakeloos?
Is het zo dat als je ze dan nog eens opwarmt dat eigenlijk niet mag omdat ze al zouden gebalanceerd zijn vooraf en het dus 3x gaat opwarmen dan?
Ik bedoel geblancheerd :-p
Hallo,
Het is een rare vraag maar ik stel hem toch!
Ik eet vaak yoghurt met appel kaneel citroensap en wat zoetstof.
Vaak mix ik de citroensap, kaneel en zoetstof van tevoren en zet het in de koelkast voor later. Maar ik krijg telkens een ander resultaat. de ene keer mengen de ingredienten met elkaar en ontstaat er een soort van slijmerige dikke substantie en de andere x scheiden de citroensap en kaneel en zakt de kaneel naar de bodem. Heeft iemand een idee waarom de ingredienten soms binden en soms niet? Bedankt!
Ik was mijn verstrooide zelf en deed baking soda ipv zout in mijn brooddeeg. Hierdoor heb ik nu een brood met gist en baking soda. Zou dit kwaad kunnen?