Ik gebruikte gist en baking soda in mijn brood. Is dat een probleem?
Ik was mijn verstrooide zelf en deed baking soda ipv zout in mijn brooddeeg. Hierdoor heb ik nu een brood met gist en baking soda. Zou dit kwaad kunnen?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Ik was mijn verstrooide zelf en deed baking soda ipv zout in mijn brooddeeg. Hierdoor heb ik nu een brood met gist en baking soda. Zou dit kwaad kunnen?
Hallo allemaal,
Wij hebben voor het eerst een inductie kookplaat.
Wij hebben hiervoor pannen gehaald bij de Blokker en de Ikea.
Van medewerkers hebben wij begrepen dat deze pannen geschikt zijn voor inductie.
Wij hebben pasta en rijst gemaakt in deze pannen, alleen branden deze pannen aan.
De pasta en rijst blijft plakken aan de onderkant. Wij weten niet wat wij verkeerd doen.
Kan iemand ons vertellen of het ligt aan de pannen of aan ons?
Alvast hartelijk bedankt!
Ik heb stoofvlees gemaakt maar iets teveel morsterd gebruikt, hoe kan ik dit neutraliseren