Kan een pannenlap in brand vliegen?
Was net aan het koken en gebruikte een pannenlap opeens rook ik iets vervrand en het was de pannenlap die in contact was gekomen met het vuur maar kan deze in brand vliegen?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Was net aan het koken en gebruikte een pannenlap opeens rook ik iets vervrand en het was de pannenlap die in contact was gekomen met het vuur maar kan deze in brand vliegen?
Ik heb een lekker gerecht gevonden voor in de slowcooker. Met allerlei groenten, vegetarisch. Deze moet op stand laag 8 uur in de slowcooker. Maar dan is het veel te laat klaar als ik het nu nog wil maken. Kan ik hem ipv stand laag, ook op stand hoog zetten en het dan na ongeveer 5-6 uur opdienen?
Ik zou graag een fles marinade maken zodat ik het alleen maar bij het vlees hoef te doen.
Zou dit kunnen en hoe zorg je dat het langer houdbaar is.
Ik vind alle mogelijke maten, maar de bakringen zijn altijd breder dan hoger, terwijl ik juist opzoek ben naar een smalle/hoge ring. (Zie foto.)
Ik heb cacao nibs gekocht bij de bio winkel, de keuze gemaakt voor cacao nibs in plaats van cacaopoeder omdat de nibs een veel hoger vetgehalte hebben, wat ik juist waardeer. Maar ik krijg het niet gesmolten, noch in de microgolfoven, noch in de pan :/
Is er een manier hoe ik de cacao nibs kan smelten zonder gebruik te maken van koolhydraten en/of suikers?
Tips en adviezen zijn welkom.