Hoe voorkom je melige smaak van een roux in engels vis taart?
Alles is gelukt en ziet er goed uit, maar nasmaak is nogal hevig. Er zitten geen klonten in er er werd echte boter gebruikt (ongezouten).
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Alles is gelukt en ziet er goed uit, maar nasmaak is nogal hevig. Er zitten geen klonten in er er werd echte boter gebruikt (ongezouten).
Noten pureren, malen, kan niet met elke keukenmachine. Welke is er geschikt voor en is de pasta er eenvoudig uit te halen?
Ik ben aan het denken om een fondu pan te kopen. Ik wil daar zo'n mandje bij gebruiken die je kunt gebruiken als je chinees fondud (hie je dat schrijft weet ik niet, hihi). Dus met frituurvet of olie.
Staat vaak in recepten! Uien fruiten tot ze glazig zijn,champignons meebakken tot ze zacht zijn,dan de bloem toevoegen en even meebakken tot het gaar is.
Bij mij gaat die bloem altijd direct klonten en zit later aan de bodem en de lepel.hoe kan dit?
Gr.Harm