Wat is de beste kaas om mee te gratineren en welke kaas past het beste bij spaghetti ?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Volgens het recept dat ik wil maken moet de kip eerst 2 uur op 160 graden in een braadslee met alumunium folie in de oven. Daarna nog 45 minuten zonder folie.
Ik wil de kip in de middag alvast 'voorbraden' op 160 graden.
Tegen de avond, als we gaan eten, wil ik de resterende 45 minuten doen. Kan ik de kip in de tussentijd een paar uur in de oven laten staan of bederft het dan?
Goedemiddag,
ik heb een vraag over gebruik van de oven en het koken en de geuren die erbij vrijkomen. Wij hebben een open keuken met een open trap naar boven. Wanneer ik iets in de oven maak of gewoon eten kook, stinkt het hele huis naar het gerecht. Zelfs in de kamers boven terwijl de kamerdeuren dicht zijn. Wij zetten bij het koken altijd de ramen beneden open en de dampkap (Novy - circulaire dampkap) aan om toch verversing lucht te hebben.
Maar toch stinkt het huis vreselijk en de geur blijft vaak de hele dag erna nog hangen.
Dit is de reden waarom ik geen fan meer ben van open keukens.
Ik heb al geprobeerd achteraf geurkaarsen te branden maar weet niet of dat helpt.
Is er iemand die weet hoe we dit kunnen oplossen of toch verminderen?
Bedankt
Goede middag,
Ik wil voor de eerste maal een kalkoen braden in mijn combi hetelucht oven Bauknecht type EMCHD 7244 (formaat 45Lx21Hx42D cm binnenafmetingen)
De kalkoen zou ong 4-5 kg wegen (voor 10 personen)
de vraag is zou die combi oven geschikt zijn om zo een massa vlees op te warmen (duurtijd 4-5 uur) want er schiet niet veel vrije ruimte meer over om de hete lucht te laten circuleren of kan dit wel
of welk maximum gewicht/volume zou erin mogen zodat dit toch zou lukken
Met vriendelijke groeten en bedankt voor antwoord retour
Marcel Bland