Welke olijfolie gebruik ik bij het bereiden van Pulpo uit Galicië?
Dit is het recept dat ik wil maken: https://ontdekgalicie.nl/de-galicische-keuken/pulpo-uit-galicie
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Dit is het recept dat ik wil maken: https://ontdekgalicie.nl/de-galicische-keuken/pulpo-uit-galicie
Ik lees echt van 3-4 dagen tot maanden!
http://www.goodfoodlove.com/zelf-basillicum-olie-maken/
https://www.vpro.nl/programmas/koken-met-van-boven/lees/recepten/alle-drankjes-en-sauzen/basilicumolie.html
Voor de pannenkoeken van vandaag heb ik een pak boekweitmeel staan, schijnt minder ongezond te zijn dan normale bloem. Op het recept op het pak staat 130gr boekweitmeel en 170gr tarwebloem (naast uiteraard de overige ingrediënten).
Kan ik smakelijke pannenkoeken maken van alleen boekweitmeel, of eindig ik dan met een stapel niet weg te krijgen troep?
Ik wil best nog even naar de winkel om tarwebloem te halen, maar als het niet nodig is....
Ik bedoel bijv voor kaasfondue.
Ik gebruik de volgende ingrediënten:
* 500 gram biologische passata (gezeefde tomaten):
https://colruyt.collectandgo.be/cogo/nl/artikeldetail/12809/boni-selection-bio-passata-700g-fles
* 10 ml biologische appelazijn of pure citroensap
* 2 mini lepeltjes pure stevia poeder
* 2 theelepels look poeder
* 1 theelepel zoete paprika poeder
* 5 gram dieetzout (33% natrium en 66% kalium)
* 500 mg vitamine C poeder
Ik meng deze allemaal in de mixer en doe het vervolgens in een roestvrijstalen fles en bewaar het in de koelkast.
Hoe lang zou ik dit zelfgemaakte ketchup probleemloos kunnen bewaren in koelkast?