Maakt het bij koken uit of je voor de kruiden zaadjes gebruikt of poeder?
Dus als je b.v. komijn wilt gebruiken, of venkel. Maakt het dan uit/een verschil als je komijnzaad of venkelzaad of komijnpoeder of venkelpoeder gebruikt?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Dus als je b.v. komijn wilt gebruiken, of venkel. Maakt het dan uit/een verschil als je komijnzaad of venkelzaad of komijnpoeder of venkelpoeder gebruikt?
Aangezien er meerdere kinderen gaan mee eten
ik heb het nooit gedaan en sommige zeggen da het niet mag
Ik wil lasagna maken met een saus op basis van kookroom. Is dit mogelijk? Ik wil gewoon van die rauwe lasagnebladen gebruiken, en wil weten of de lasagne niet te vochtig blijft en wel gaar word met kookroom.
Er is iemand die dit aanraad aan mijn 90 jarige vader