Moet je voor chocolademousse de -nog lauwe- gesmolten chocolade eerst onder de stijfgeklopte eiwitten of de slagroom spatelen?
Moet je de -nog lauwe- gesmolten chocolade eerst onder de stijfgeklopte eiwitten of de slagroom spatelen?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Moet je de -nog lauwe- gesmolten chocolade eerst onder de stijfgeklopte eiwitten of de slagroom spatelen?
Ik vroeg mij af of er een recept bestaat om wafels te bakken op basis van meel, dextrose en eiwit van eieren?
Ik wil suiker vervangen door dextrose poeder omdat ik de wafels vooral na het sporten wil nuttigen. Het moet eiwitrijk zijn dus dacht ik aan ei-eiwit die je in flessen kunt kopen.
Wat meel betreft is tarwemeel ok, tenzij ik iets anders kan gebruiken, glutenvrij?
Verder mag er praktisch geen vet aanwezig zijn, direct na het sporten hou ik het vooral bij koolhydraten, dextrose en eiwit.
Kent iemand een goed recept?
Vergeten te vermelden, zuivel (melk) wil ik vermijden omdat ik het niet goed verdraag, dus een plantaardig alternatief zou ideaal zijn.
Ik heb een pak chicken wings van de Lidl, op de verpakking staat dat ze 35 minuten in de oven moeten maar niet of ze wel of niet ontdooit moeten worden.
Zonder hem te ontdooien dus zo in de pan
Het moet 3 uur in de oven op 140 graden volgens het recept. Ik heb alleen een heteluchtoven, en vind stoofvlees makkelijker te bereiden op het fornuis, omdat je dan aanbranden makkelijk kan voorkomen omdat je bij het vlees blijft. Doet het er heel erg toe of alles op 140 graden zit?