Wat is dit voor voorwerp?
Gevonden in onze keukenla...... Ongeveer 5 cam lang.
De blauwe bovenkant zit enigszins verend in de witte "plug", kan ingeduwd worden, en veert weer terug.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Gevonden in onze keukenla...... Ongeveer 5 cam lang.
De blauwe bovenkant zit enigszins verend in de witte "plug", kan ingeduwd worden, en veert weer terug.
Bijvoorbeeld vanille-ijs of sorbetijs of softijs.
Ik heb crème brulee volgens onderstaand recept:
http://www.smulweb.nl/recepten/1413374/Overheerlijke-huisgemaakte-creme-brulee
Precies aangehouden. Nu staat het al een uur in de oven en is nog even slap als in het begin.
Heb de oven nu hoger gezet (120 gr.) gebeurt nog niets. Iemand tips?
Heb ook al op verschillende sites tips gelezen, maar niets werkt.
(120 gr. moest 160 zijn)
kan ik creme brulee van tevoren maken middels een recept, dan het laagje er al op branden, en in de koelkast bewaren tot 's avonds tot de gasten komen? Zodat het al klaar staat?
Of wordt dit laagje dan weer zacht?
Als je een aardbei kookt, blijven de vitamen er dan in of gaan ze weg? Als ze weg gaan hoe weet je dan hoe ze weg gaan?