Hallo,ik heb pas een slow cooker van 6lt. Kan je de stukken vlees ook boven op elkaar leggen?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Toegevoegd na 22 uur:
Antw van de vraag 5 jaar geleden:Een duimgroot stukje gember staat gelijk aan 3 theel.
Een stukje van 1 cm. staat gelijk met 1 theelepel poeder.
Verse gember heeft een sterkere smaak dan gemberpoeder.
Je hebt ook gekonfijte gember. Dat zijn zoete gesuikerde gemberbolletjes in een dikke siroop. Die zitten ook in een potje. Maar ik neem aan dat je een potje hebt met gewone verse gember die ingemaakt is en niet gesuikerd?
Ik raad je aan te beginnen met een lepeltje en dan steeds te proeven. Je kan er namelijk beter bij doen dan eraf halen, want gember heeft de neiging te overheersen.
Eten moet je naar smaak doseren en je begint met kleine hoeveelheden en proeft of er nog wat bij moet.
Ik heb een mooie grote braadpan waarin ik geregeld vlees bak. Het probleem is echter dat zodra ik de pan op het vuur zet en er vet indoe dat de bodem dan vrij snel aankoekt. Zo moest ik voor een recept vandaag riblappen aanbraden. Ik deed olie in de pan en toen dat goed heet was het vlees erin en vrij snel ontstond er een aangekoekt laagje op de bodem. Hoe kan ik dit voorkomen?
Toegevoegd na 11 uur:
Ik bedoel natuurlijk braden en niet bakken