Wat is precies de korst bij een oliebol?
De een zegt: het bruine/hardere gedeelte. De ander zegt: de oppervlakte aan de buitenkant.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
De een zegt: het bruine/hardere gedeelte. De ander zegt: de oppervlakte aan de buitenkant.
Ik lees in recepten om 125gr bloem te gebruiken. Dan volgende verschillende zienswijzes over de eieren. Eeen ei, twee eidooiers, twee eieren en een eidooier. Hoe zit het nu met die eieren??
De zuurkool van de groenteboer is erg lekker qua structuur en smaak en kwaliteit van de kool. Het enige is dat ik m minder zuur vind als die pakjes van de supermarkt. Nou is de kool zelf lekkerder van de groenteboer maar het zure van die pakjes vind ik weer lekkerder dan die verse. Kan ik de zuurkool zuurder maken? Of is er een trucje om het zure er niet zoveel uit te halen? Azijn toevoegen is niet echt wat lijkt me, dat veranderd de smaak.
Rauw smaakt de zuurkool van de groenteboer namelijk wel goed zuur.