Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Is er vlees wat voor het in de winkels komt wat eerst gecontroleerd wordt op o.a salmonella en campylobacter?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Ziekten
996

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Het meeste vlees wordt nu gecontroleerd op Salmonella, maar niet het daadwerkelijke stuk vlees wat jij koopt, er worden wat monsters genomen van de ''oogst''. Maar als ik jou was zou ik me niet druk maken, Salmonella, is zowel uitgesloten en Campylobacter is zo goed als weg. Ook al zou je dan een op de miljoen zijn die de pech heeft wordt je er misschien ziek aan, dan is de kans nog klein tot zeer klein tot daadwerkelijke dood.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding