Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe lang kan je rauwe/ongepasteuriseerde zuurkoolsap bewaren in de koelkast?

Ik koop regelmatig biologische zuurkool van het merk Kramer (zie afbeelding in bijlage), daar zit 500g zuurkool in (inclusief het sap). Ik eet zo één pakje in 3 dagen op (verwerk het rauw in 3 maaltijden).

Tot nu toe gooide ik het sap in het pakje altijd weg maar ik vind het een beetje zonde, aangezien daar toch ook enorm veel prebiotica in zitten?

Nu is mijn vraag, hoe lang kan ik dat sap (in een gesloten glazen flesje) in de koelkast bewaren als ik het rauw wil opdrinken?

Picture for question
Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
Vraagje voor de producent?
Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
G. Kramer & Zonen B.V.
Voorburggracht 141
1722 GC Zuid-Scharwoude Postbus 100
1723 ZJ Noord-Scharwoude Tel.: +31 (0)226 31 24 26
Fax: +31 (0)226 32 00 93 E-mail: gerrie.groot@gkz.nl

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

Prebiotica is een leuk duur woord, maar in het geval van zuurkoolsap is het vooral melkzuur en melkzuurbacteriën. Het prebiotische kan je dan vergelijken met b.v. Yakult (vanwege de melkzuurbacteriën).
Omdat het sap vrij zuur is kan je het makkelijk een week in de koelkast bewaren.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image