Wanneer kun je het beste eten bakken met boter of olie?
Wanneer kun je het beste eten bakken met boter of olie? Kunnen bepaalde producten beter worden gebakken in boter of olie of een combinatie?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Diëten & Voeding. Vragen over alternatieve geneeswijzen, anticonceptie, gebit, genotmiddelen, lichamelijke klachten, medicijnen, optiek, psyche, seksualiteit en ziekten vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Wanneer kun je het beste eten bakken met boter of olie? Kunnen bepaalde producten beter worden gebakken in boter of olie of een combinatie?
Hoe neutraliseer je een smaak tussen gerechten door? Stel, je hebt een diner met vooraf iets scherps, kun je dan iets pakken om de smaak neutraler te krijgen voor het hoofdgerecht?
Kan je dat het beste bijv. een uur voor training doen of maakt het niet uit hoeveel tijd er tussen zit?
Van melk krijg je sterke botten, die wijsheid krijg je vaak mee als kind. Wat 'krijg' je van van vlees? Ik vroeg me af of er ook iets is wat je 'mist' als je geen vlees eet (zoals wanneer je bijvoorbeeld niet of nauwelijks fruit eet je moet zorgen dan je op een andere manier je vitaminen binnenkrijgt).
Waarom zit hier een verschil in? Ben wel benieuwd naar de achtergrond hiervan.