Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kun je ontdooide (tijger)garnalen na bereiding in de wok weer terug invriezen. Met ontdooid rund- of varkensvlees gaat dat prima in jus?

Het lijkt mij dat je als je ontdooit vlees na bereiding weer invriest in jus dat dit ook moet kunnen met garnalen?

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
21.6K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Dat kan wel, maar als je het weer wilt eten zijn ze behoorlijk taai en echt niet zo lekker meer.

Beter is om zoveel te maken als je op kunt.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

schaaldieren zijn veel bederfelijker dan vlees.
Om veilig te zijn zou je de garnalen kunnen pasteuriseren voor je ze invriest. In het zakje waar je ze in gaat invriezen verhitten in water.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
In theorie kan dat altijd natuurlijk, maar het is voor geen 1 product goed om na ontdooid te zijn weer opnieuw ingevroren te worden dit gaat altijd ten koste van de kwaliteit. Je kunt uit het doosje toch precies zoveel garnalen halen als je denkt nodig te hebben, en tja als je er dan 1 of 2 weg moet gooien maakt dat toch niet zoveel uit, beter dan de volgende keer garnalen te eten die niet meer lekker zijn!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding