Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe krijg ik harde appelstroop weer smeerbaar?

Binnen 3 weken is het keihard geworden, en trek ik m'n brood kapot met die harde klonten.

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Een minuutje in de magnetron op 300W
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

even in een pannetje met heet water zetten en voorzichtig doorroeren
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
niet ik de koelkast bewaren!
dit is namelijk helemaal niet nodig, hier zit zoveel suiker in dat het buiten de koelkast ook wel goed blijft!
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Op de verwarming zetten (als die aanstaat).
Als je haast hebt doet een seconde of 10 magnetron al wonderen. Hetzelfde geldt overigens voor pindakaas.
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing