Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Gister was mijn (halvolle) gepast. melk ingedikt. Als bij melk die te lang aan warmte is blootgesteld. Wat kan de oorzaak zijn?

Deze melk wordt zuur.Mijn melk was niet zuur, maar ahw verroomd. Dit pak was nog een week vers.

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
806

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

het zijn goedaardige bacterien die er voor zorgen dat bij de juiste omstandigheden juist gaan werken.
de verschillende omstandigheden zorgen voor weer andere bacterien om aan het werk te gaan.
ik denk dat de melk niet voldoende is gepasteuriseerd .
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding