Is het ongezond om veel rauw vlees te eten?
Bepaalde stukken vlees eten we rauw, andere stukken weer niet i.v.m. verschillende ziektemakers. Vroeger was vegetarisch nog niet zo'n ding en aten we veel vaker een rauw stukje vlees. Is het nu wel of niet ongezond om veel rauw vlees te eten?
Die zie ik even niet.
Wat bedoel je hier met vroeger? Voor 1980?
En welk vlees aten we dan meer rauw dan tegenwoordig? Bepaalde stukken vlees kunnen we wel rauw eten, sommige ligt het meer aan de gezondheid en de weerstand van de eter. Uit voorzorg stellen we dat we dat vlees beter niet rauw eten of zelfs niet rosé. Als je dus veel (of beter gezegd) alle vlees eet zal dat voor een hoop mensen een keer beteken dat ze een keer of meer ernstig ziek worden, of er wellicht aan kunnen overlijden.
Ik weet niet of je dat ongezond noemt.
Als je er niet ziek van wordt, is het verder denk ik niet ongezond. Het heeft zover ik begrijp meer het gevaar te maken dan met gezondheid.
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.