Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (2)

Als de gaatjes niet te groot zijn kan je een pasta maken van een voegenvuller (b.v. Alabastine).
Laat het goed uitharden en veeg er dan een druppeltje vloeibaar (gesmolten) paraffine over.
De paraffine trekt erin en stolt. Paraffine is totaal onschuldig bij voedingsmiddelen. Het werd (wordt) al heel lang gebruikt om b.v. jampotten na het vullen af te dekken i.p.v. een deksel.
(en doe en scheutje echte biologische karnemelk bij de witte kool, dan zal die eerder fermenteren door de extra melkzuurbacteriën uit de karnemelk).
Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
Je kunt de gaatjes dichten met tweecomponenten lijm
https://www.hornbach.nl/shop/Lijmen-kitten/2-Componentenlijmen/S9432/artikeloverzicht.html
4 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing