Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Rauw vlees 2,5 uur buiten koelkast nog te eten?

Ik was vergeten 1 tas uit te pakken toen ik thuis kwam van boodschappen doen. Daar zat rauw vlees in en nog wat andere dingen uit het koelschap. Na ongeveer 2,5 uur heb ik het snel in de koelkast gelegd. Het voelde toen nog een beetje koud aan. Is dit nog te eten of word je hier ziek van?

Verwijderde gebruiker
5 jaar geleden
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (1)

Indien het uit de vriezer kwam en het nog koud is kan je het nog direct koken/ bakken en dan op eten. Ik zou het niet nog langer bewaren.

Indien het al kamertemperatuur is zou ik al helemaal geen risico nemen.
Verwijderde gebruiker
5 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing