Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Het is een ander soort vleesstructuur, maar als je van beide gehakt maakt is het weer even snel klaar
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

De structuur vanbeide is verschillend. Kippenvlees is veel luchtiger dan rundvlees,dat compacter van samenstelling is. Zoals mijn voorganger al opmerkte,als je van beide gehakt maat,zit er zo goed als geen verschil meer in,omdat het rundvlees nu ook luchtiger is geworden.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Een kippenpoot heeft 45 min. nodig om gaar te worden. Naar verhouding heeft rundvlees, biefstuk 5 a 10 minuten nodig, roastbeef hoeft niet gaar maar gaat in dunne plakken op brood. Tartaar, rauw of even gebakken. De taaie stukken hebben te maken met de leeftijd en spierstructuur die op iedere plaats in het lichaam van het beest anders is en die dus meer of minder tijd nodig hebben om eetbaar te worden.
Wanneer de kip tijd van leven had, zou die zich ook wel taaier weten te houden, maar waarschijnlijk is de kip in zijn prille jeugd al gesneuveld.
Overigens voor de veiligheid is het beter kippenvlees wat langer te bakken en ook niet met de vingers aan te pakken, doe een plastic zakje om je hand.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding