Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

ze hebben heel soms wel eens van de gekruide partjes en die zijn inderdaad een stuk lekkerder maar helaas moeten deze veel langer worden gebakken.
De reden is dus, franse frietjes zijn sneller klaar in de frituur.
En in een doosje gaan er minder van in dan die grote patatten die vaak mooi langs elkaar schuiven, en ook zwaarder zijn en dus meer aardappels kosten.
Neem maar eens een stapeltje mikado stokjes, gooi ze in een doos en hij is zo vol. Leg je ze mooi in de doos dat kunnen er heel veel van in. Dit principe dus.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

ik las ook dat de frietjes niet alleen uit aardappelen bestaan, maar ook uit melk en tarwe (http://coeliakie.startpagina.nl/prikbord/5133161/franse-frietjes-mcdonalds) en dat de frietjes ook op smaak worden gebracht met rundvleespoeder (http://forum.indianfeelings.nl/maatschappij/8265-mc-donalds-geeft-gebruik-rundvleespoeder-frites-toe.html)
en dat ze zo-goed-als-niet-weg-te-rotten-zijn (http://zurevla.nl/2009/02/23/langhoudbare-mcdonalds-frietjes/)

Dus ik denk, behalve bovenstaande redenen; franse frietjes kunnen zo worden verwerkt met allemaal chemicalieen, zodat de smaak versterkt wordt en de houdbaarheid langer is. Bij echte frieten kan dat niet, gezien die van echte brokken aardappel worden gemaakt, franse frieten worden 'geperst'.

Toegevoegd na 38 seconden:
bovenstaande redenen = degene die voor mij had gepost :)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding