Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (2)

Nee. Een koelkast houdt alleen iets op een lage temperatuur, zodat de chemische processen (zoals rijpen, rotten en bederven) langzamer gaan.
Het is dus niet de bedoeling dat er iets verdwijnt.
Uitdrogen is dus het enige wat kan. Vocht kan als ijs op het koelelement terecht komen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Een komkommer verliest geen "voedingswaarde".
De komkommer is, net als andere vruchtgroenten, gevoelig voor lage temperaturen, en die bewaar je het beste bij ca. 12 °C. Bewaar de komkommer niet in de koelkast want dan verstoor je de verdere rijping! Een komkommer blijft zo minstens een week goed. Gare (gekookte) komkommer kun je in een goed gesloten plastic zakje of bakje tot 12 maanden in de diepvries bewaren bij minimaal -18C. Rauwe komkommer is niet geschikt voor invriezen!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image