Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Heel simpel eigenlijk : goed onderdompelen in heel veel zout en goed laten drogen. De precieze werkwijze, wat je er voor nodig hebt en hoe je te werk gaat, staat heel duidelijk beschreven in de link. Al gaat die vooral over het pekelen.

Maar drogen is natuurlijk weinig arbeidsintensief : hang de ham (met een vleeshaak bijvoorbeeld) op een hoge plek waar het koel en droog is. Over het drogen van ham vind je meer informatie in de tweede link.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
bedankt !
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image