Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoe gebruik ik een geëmailleerde koekenpan?

wij hebben een koekenpan gekocht die een geëmailleerde toplaag heeft maar alles bakt aan. Wie weet hoe wij deze pan moeten gebruiken?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (2)

Gewoon door er eerst wat vet in warm te laten worden. Boter, olie, of margarine.
(Lees meer...)
Amadea
11 jaar geleden
Een geëmailleerde koekenpan is voor mensen die een grote vaardigheid hebben met kolen. De temperatuur moet zeker niet te hoog oplopen om aanbranden te voorkomen.ook niet te laag ander kookt het product ipv bakt. Dus goed op de vlamhoogte letten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image