Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Lekker! Maar vooral voor de bekleding van taarten of cupcakes. Als topping is het ook lekker, maar persoonlijk vind ik het dan lekkerder om er bijvoorbeeld wat cacao door te doen voor chocolade botercreme. Anders heb je een hele hap zoete, romige, zware boter. Als je dus bijvoorbeeld een grote toef op een cupcake wilt, zou ik voor een smaakje gaan.

Toegevoegd na 1 minuut:
Met zwaar bedoel ik vooral machtig, en met voor de bekleding, bedoel ik voor onder de marsepein of fondant zodat het blijft plakken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Het is gemaakt van boter en poedersuiker. Dus het smaakt romig en vol, als boter. Ook wel machtig. Maar tegelijk ook erg zoet.
Qua structuur is het erg glad en romig.

Vooral erg zoet en vol dus.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding