Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (2)

Dat hangt af van de temperatuur waarop je die etagère bewaart. Als dat in een koele bijkeuken is, waar geen rechtstreeks zonlicht naar binnen komt, dan kan je ze maandenlang goed houden.
Verder maakt de inhoud van de bonbons natuurlijk ook nog uit op de bewaartijd. Het ene ingrediënt blijft langer goed en lekker dan het andere. Maar ik heb nog nooit een bedorven bonbon te eten gekregen, dus het zal niet gauw mis gaan.
Amadea
11 jaar geleden
Zolang ze niet in de zon staan kun je ze wel een paar dagen bewaren op kamertemperatuur hoor. Bonbons gevuld met slagroom minder lang dan bonbon met praline of likeurvulling.
Temperatuurwisselingen dus vaak in en uit de koelkast is slechter voor de smaak dan gelijkmatige temperatuur
anneliez
11 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing