Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom zitten er knapperige stukjes in krentenbrood?

Altijd als ik krentenbrood eet (krentenbollen, krentenwegge etc.) zitten er van die harde "knapperige" stukjes in.
Dan ben je zo'n lekker zacht zompig brood aan het eten met poersuiker of kaas en dan "krrak"! Weer zo'n vies stukje.
Wat zijn dit en waarom zit dit erin?

Toegevoegd na 1 minuut:
Voor degenen die zich afvragen wat poersuiker is: Dat is suiker in poedervorm. Maar dan verkeerd ingetypt.

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

Die harde stukjes zijn afkomstig van de krenten/rozijnen in het brood. Daar kan soms nog een steeltje of pitje in achterblijven.
(Lees meer...)
bamibal
11 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image