Wat is het verschil met koken tussen keramische pannen en andere pannen?
zie de vraag.
Toegevoegd na 3 minuten:
andere pannen = pannen van andere materialen zoals bijvoorbeeld RVS of gietijzer.
Toegevoegd na 20 minuten:
Wat ik eigenlijk zoek is het antwoord van iemand met PERSOONLIJKE ERVARING.
In het antwoord staat een gekopieerd stukje van een site, ja dat feitelijk.
Toegevoegd na 5 dagen:
Hartelijk dank allemaal voor de antwoorden en reacties!
En dan graag persoonlijk ervaringen, (de reclame/marketing "feiten" heb ik zelf al gevonden op diverse sites).
Maar ik heb wel hele goede verhalen erover gehoord, mits het geen goedkope troep is.
Een paar weken geleden stond een professionele kok met een demonstratie in Het Kookpunt (R'dam), en hij gebruikte deze pannen. De demo was niet over de pannen, trouwens. Helaas heb ik geen vragen over de pannen gesteld, jammer voor je...!
Het probleem, bij andere gelegenheden, is dat je altijd reclame informatie krijgt als je iets wilt weten, terwijl je veel meer hebt aan persoonlijke (al dan niet jarenlange) ervaring.
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.